logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Medves Vendégház
Cím: 3109 Salgótarján-Salgóbánya, Medvesi út 19.Telefon: 06-20/5959878
Telefon 2: 06-20/5959878

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

szállás, szálláshely, vendégház

Bemutatkozás

Az erdei környezetben fekvő Medves Vendégház Magyarország egyik kevéssé ismert, felfedezésre vágyó és egyben lenyűgöző részén, a Medves-fennsík szomszédságában található, amely nemcsak hazánk, hanem Európa legnagyobb területű bazaltplatója. A Medves számtalan látnivalójával, kiváló levegőjével, pazar kilátást nyújtó váraival bújik meg az ország északi csücskében - átnyúlva a mai Szlovákia területére. Vendégházunkba szeretettel várjuk mindazokat a párokat, családokat, baráti társaságokat, kikapcsolódni vágyókat, akik,elérhető áron, természetes, nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Házunk kialakítása kedvez a kettesben érkezőknek, a néhány fős családoknak és a kisebb társaságoknak egyaránt.
A 2009-ben igényesen felújított vendégházban mindent megtalálnak vendégeink, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szükséges.A ház felső szintjén 3 szoba található,melyekhez külön fürdőszoba, TV tartozik. A közös térben jól felszerelt konyha várja vendégeinket, a gyerekek számára pedig külön játszósarkot alakítottunk ki. A legkisebbek kényelméhez járókát, kiskádat, etetőszéket biztosítunk.Az alsó szinten pedig egy 6+2 fős apartman került kialakításra,2 hálóval,nappalival ,étkezővel, konyhával és fürdőszobával.
A tágas udvar lehetőséget ad kicsiknek és nagyoknak is a tartalmas szórakozásra. A tűzrakó helynél lehet bográcsozni, szalonnát sütni; a bútorozott árnyékos teraszon kényelmesen meg lehet ebédelni, vacsorázni. A fiatalok labdázhatnak, tollasozhatnak, ping-pongozhatnak a kertben. Lehetőség van akár falmászásra, biliárdozásra is, a kisebb gyerekeket pedig egy kis játszótér: homokozó, hinta várja.
A legkisebb állatbarátok számára nagy élmény lehet az állatsimogató, a nagyobbak megismerkedhetnek barátságos, megbízható lovainkkal. Tulajdonosaik több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a lovagoltatásban.
A Medves Vendégház közelében számos túraútvonal, érdekesség található, további részletek erről a "Környék" résznél olvashatók.
Az autóval érkezők számára zárt parkolót biztosítunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink