logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

BÁNKGYÖNGYE Panzió
Cím: 2653 Bánk, Hősök tere 5.Megye: Nógrád megye
Email: bankgyongye@freemail.huTelefon: (35) 342-117
Telefon 2: (35) 342-117Fax: (1) 271-0402
Fax 2: (1) 271-0402Internet: http://www.hotels.hu/bankgyongye
Gps: 47.9238648 , 19.1757229

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

!!NYITÁS MÁJUS ELSEJÉN!!

Bánk Nógrád megyében a Börzsöny és a Cserhát között fekszik, Budapesttől 60 km-re a szlovák határ közelében. A község felső végén található a 4,6 hektáros Bánki-tó, amelyet belső források táplálnak. A tiszta, selymes vizű tó horgászparadicsomként is ismert, környéke kedvelt, csendes üdülőhely.

BÁNKGYÖNGYE PANZIÓ
Ebben a szépséges, tiszta levegőjű tájban, kellemes környezetben, a tó partján található a családias hangulatú BÁNKGYÖNGYE PANZIÓ. A panzió kétágyas, négyágyas pótágyazható szobákkal, hideg-melegvizes mosdóval, fürdőszobával rendelkezik. Az épületben TV-szoba, étkező, társalgó található, mely kiválóan alkalmas pihenésre, különböző kislétszámú rendezvények, fogadások lebonyolítására.
A kert kitűnő lehetőséget nyújt pihenéshez, szórakozáshoz és sportoláshoz egyaránt. Az épület melletti fedett kertisütőben remek ételek készíthetők, ideális hely a kis kerti mulatságok rendezésére. Az épület központi fűtése egész évben biztosítja a kellemes pihenés lehetőségét. A táj nyugalma, a Bánki-tótélen is varázslatos világa, sportolási lehetőségei, szánkózás - teszi vonzóvá a téli üdülést.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink