logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Szent Flórián Fogadó és Csárda
Cím: 2610 Nőtincs, Diófa utca 1.- FőtérMegye: Nógrád megye
Email: st.florian@citromail.huTelefon: 06-35/360-185
Telefon 2: 06-35/360-185Internet: http://szentflorianfogado.hu
Gps: 0 , 0

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Nőtincs ezeréves múltra visszatekintő, festői szépségű község Nógrád megye dél-nyugati részén a rétsági kistérségben. Budapesttől való távolsága 52 km. A falut a Cserhát dombvidéke és a Naszály ölelik körbe. A falu környezete rendkívül sokszínű, az élővilág gazdag. A falu a Naszályhoz vezető túrák egyik kedvelt kiinduló helye. A környéken több műemlék és vár (Nógrád) is található, a faluhoz tartozó tó is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Lókos-patak festői völgyében kialakított 40 hektáros mesterséges tó mind a horgászok, mind a kirándulók paradicsoma.

Ebben a festői környezetben helyezkedik el a nemrégiben megnyílt Szent Flórián Fogadó és Csárda, mely nevét az épület homlokzatán elhelyezkedő, a korábbi tűzvészek emlékére, 1780 körül épített barokk stílusú szoborról kapta.

Szobáink:
5 db 2 ágyas szoba (az egyik pótágyazható), duplaágyas, fürdőszobás (zuhanyzó és kád is), kábeltévé, internetcsatlakozási lehetőség, légkondícionáló, padlószőnyeg.

Az étterem:
Az étterem hangulatára, kialakítására a családias, magyaros, hagyományőrző, de mégis modern stílus jellemző. Belső része 70 férőhelyes, amihez kapcsolódik egy 20 férőhelyes kerthelyiség, ahol látványkonyhának kialakított búbos kemencében készülnek a magyaros ételek.

ACCOR, SODEXHO étkezési jegyeket
és ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk!

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink